Contact

De theatervoorstelling Building Dreams is speciaal ontwikkeld voor de bouw- en installatiesector en wordt opgevoerd om het gesprek te voeren over dilemma’s binnen uw eigen organisatie, bedrijf of werkcontext. Maar daar blijft het niet bij. De theatervoorstelling is een krachtig instrument om samen dromen te bouwen en in beweging te komen; om samen te ontwaken in de nieuwe realiteit.

Wilt u dat ook? Neem dan contact op:

Theo J. Ockhuijsen

info@building-dreams.nl
+31 (0)6 52 650 440

 

Building Dreams is een indringende theatervoorstelling die opzoek gaat naar de bron van mensen in hun doen en laten; persoonlijke drijfveren, waarden, dilemma’s, angsten, mythes en verlangens. De voorstelling heeft tot doel een fundamentele dialoog los te maken over de essentie. Vanuit de overtuiging dat deze dialoog de brug vormt van willen naar doen. Mits de dialoog gaat over waar het werkelijk over moet gaan; het innerlijk van de mens die uiteindelijk de beslissingen neemt.

De interventiekracht van de theatervoorstelling is inspirerend en confronterend tegelijk. Ze geeft geen antwoorden op lastige vragen of oordelen over ieders perspectief maar kaarten dilemma’s aan waar mensen mee worstelen in hun (werk)leven. Ze bieden een veilig referentiekader voor open dialoog. De voorstelling is geen documentaire van de bouw- en installatiesector waarin veel medewerkers werken maar komt wel heel dichtbij.